janmark

Om reiselederen


Reiseleder på LittRarTur er litteraturviter Jan Olesen. 

Litteraturviter i 1998 fra Universitetet i Oslo. Siden 1999 har jeg drevet med litteraturkurs og -foredrag, og formidlet både klassikere og nye utgivelser til mange mange fornøyde deltakere. Pga beslutningsvegring kan jeg ikke avgjøre om jeg er litteraturformidler, bokinspirator, kursholder, eller noe helt annet.
Se noen tilbakemeldinger på kurs og foredrag.

Etter 14 år som deltidsguide på Vestlandet ble jeg i 1997 autorisert Oslo-guide, og har siden drevet med dette hele året som en av mine viktigste aktiviteter.

LittRarTur-konseptet er mitt forsøk på å samle mine to identiteter i formidling under ett:
Den litterære guide

Med over 25 års erfaring fra hotell mener jeg også at jeg er i stand til å organisere en gruppereise, samt finne og bestille de helt riktige steder å stoppe, å spise, og å overnatte - og til en overkommelig pris. Min solide erfaring fra selger-siden i reiselivet gjør at jeg vet hva jeg skal se etter, spørre om og forlange som kjøper av tjenester. Noen vil også kalle meg kontrollfrik, og det er neppe helt galt - men for deg som deltaker på en reise med meg, vil det være en fordel. 

Du kan derfor være trygg på at tingene underveis fungerer - eller vil bli brakt i orden umiddelbart om de ikke gjør.

Jeg er dessuten så heldig å ha et ypperlig samarbeid med Kalsvogna Turbilservice, og kan ikke få rost min venn og faste sjåfør Roger nok.

 

To read or not to read, that's ... not even a question!

To talk or not to talk that's ... not even a question!

PS. Hvis du utfra det ovenstående regner deg frem til at jeg må være ca 113 år gammel, så skylder jeg å nevne at jeg jobbet på hotell mens jeg var deltidsguide, og en del av årene studerte på vinteren.

PSPS. Hvis du lurer på det "rare", så er det et skandinavisk ordspill - da jeg opprinnelig er fra Danmark der "rar" har en annen betydning. Du kan regne med at konseptet er rart på både norsk - og på dansk i den aller-positiveste forstand.

I St. Petersburg fant jeg ut at russerne er like begeistret som jeg for å gi en beskjed to ganger, så den ikke kan misforståes.

Det er et skilt som er en kontrollfrik verdig.

 

 


Kontaktinfo:     Jan Olesen, Rådhusveien 13A, 2050 Jessheim - org.nr 979 324 197 NO
                            mail: jan@janmark.no     tlf. 99 54321 3

Forside